VELUX takvinduer

 

Velux takvinduer

Erik Iversen AS, Velux takvindu

Erik Iversen as: Velux takvinduer.

Vi monterer takvinduer for private og bedriftskunder i hele Akershus. Vårt kjerneområde er Asker og Bærum. Takvinduer fra velux gir god ventilasjon og dagslys. Besøk nettsiden til Velux http://www.velux.no eller kontakt oss for å få veiledning om hvilken løsning som passer ditt tak.

Dagslys og helse

I sunne hjem har beboerne tilgang til naturlig dagslys og frisk luft. Siden vi oppholder oss store deler av døgnet innendørs, betyr det at lys- og luftkvaliteten er svært avgjørende for helse og trivsel. Godt ventilerte boliger med rikelig naturlig lys er avgjørende for velvære, produktivitet, søvn og læring. Rikelig med dagslys reduserer risikoen for depresjon. Det er godt kjent blant nordmenn fordi vinterdepresjon er et utbredt begrep. Vinterdepresjon, eller SAD, Seasonal Affective Disorder, skyldes mangel på dagslys. En litt mildere versjon kalles sub-SAD og kjennetegnes av at man lett blir sliten og dyster til sinns, sosialt tilbaketrukket og gjerne har søvnproblemer. Mangelen på lys setter ned produksjonen av humørhormonet serotonin og fremmer samtidig produksjonen av sovehormonet melatonin i hjernen. Med andre ord får vintermørket kroppen til å tro at vi er på vei i seng.

 

 

 

Solskjerming og fjernstyring av takvinduet

Velux integra: Solcellepanel integrert i vinduet.

Velux integra: Solcellepanel integrert i vinduet.

Tenk deg at takvinduene automatisk slipper inn frisk luft når du trenger det. At solskjermingen automatisk senkes og heves til faste tider og holder temperaturen på et behagelig nivå. At du kan lukke alle takvinduene ved hjelp av ett tastetrykk når du går ut. At en regnsensor lukker vinduene automatisk ved nedbør. Dette og mye mer er mulig med VELUX INTEGRA® takvinduer og vinduskupler. Suppler ditt takvindu med en solskjerming. Plisse eller rullardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme for alle behov. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner – manuelle,elektriske eller solcelledrevne.